Samsung Haptic: Cebinizi titretir

Samsung Haptic: Cebinizi titretir

Samsung, yeni Anycall Haptic cep telefonu modelinde, iPhone ile mobil cihazların yavaş yavaş vazgeçilmezi olan dokunmatik ekran özelliğini, duyulara da hitap edecek şekilde geliştirdi. Radyonun sesini ekrana dokunarak kısmak isteyelere, hem eski tip radyolarda bulunan ses kısma tekerleğinin çıkardığı ses simülasyonu, hem de titreyebilen ekranı ile tekerleğin dönüş sırasında verdiği tırtıklı dönme hissini aynı anda vererek gerçeklik hissini artırıyor.Samsung Haptic

22 titreme modu
3.2 inç geniş ekrana sahip olan yeni modelde bunun gibi önceden yüklü gelen 22 titreme modu bulunuyor. Ürün bu özelliklerinin yanı sıra; 2 MP kamera, tam internet tarayıcısı, Bluetooth 2.0 ile mobil TV'ye olanak tanıyan DVB-H yayın standardını da destekliyor.

Samsung Haptic ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
Cep telefonu almadan önce, sitemizdeki telefonlara yapılan yorumları mutlaka okuyunuz. Bu sayede, beğendiğiniz telefonu kullanan kişilerin deneyimlerini paylaşmış olur ve telefonun üzerinde inceleme imkanı bulamadığınız özellikleri de yine kullananlar tarafından öğrenmiş olursunuz. İsterseniz siz de kullandığınız telefon hakkında yorum yapabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 10.04.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler