Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Tablet Tanıtıldı

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Tablet Tanıtıldı

Samsung Galaxy S22 ailesini tanıttığı Samsung Unpacked etkinliğinde adeta bir ultrabook olan Galaxy Tab S8 Ultra tanıtıldı.

Son yıllarda bilgisayar, laptop kullanımının yanı sıra tablet kullanımı da gözle görülür bir şekilde artmıştır. Pazardaki birçok markaya güçlü bir rakip olacak yeni Galaxy Tab S8 Ultra ile harikalar yaratabileceksiniz.

Galaxy Tab S8 Ultra’nın Özellikleri Nelerdir?


Yeni Galaxy Tab S8, rahat bir kullanım sunacak olan 14.6 inç ekrana sahip. Super AMOLED ekrana ve 2960x1848 piksel WQXGA çözünürlüğe sahip. Ayrıca 240 PPI değerli, 120 Hz ekran yenileme hızı da bulunmaktadır. Üstelik ekranda ekran altı parmak izi okuyucusu da özellikler arasında.

Güçlü bir işlemciye sahip olan tablet 64 bit 8 çekirdeğiyle kullanıcılara harika bir teknolojik deneyim yaşatacak. Lansmanda diğer tanıtılan cihazlar Galaxy S22 ailesinde olduğu gibi, Galaxy Tab S8 Ultra’da da Wi-Fİ 6E ve Bluetooth 5.2 bağlantısı mevcut.

Yanınızda taşıyabileceğiniz tablet 728 gram ağırlığında. Galaxy Tab S8 Ultra’nın kamera özelliklerine gelecek olursak tabletin arka kısmında 13 Megapiksel AF, 6 Megapiksel ultra geniş açıya sahip kamera ve flaş bulunuyor. Ön kısımda ise 12 Megapiksel geniş açılı ve 12 Megapiksel ultra geniş açılı iki kamera mevcut.

Depolama konusunda da beklentileri karşılayacağını düşündüğümüz depolama seçenekleri de bulunan Galaxy Tab S8 Ultra’da 128 GB, 256 GB ve 512 GB alternatifleri mevcut. Dileyen kullanıcılar microSD kart sayesinde tabletin hafızasını 1 TB’a kadar çıkartabilmektedir.

Super Fast Charging 2.0 teknolojisine sahip olan yeni Galaxy Tab 11.200 mAh güçlü bir bataryaya da sahip. Üstelik 45W’a kadar hızlı şarj da destekleniyor. Bunun yanı sıra USB Type-C bağlantı noktası ve dörtlü stereo hoparlör de bulunuyor. Söz konusu hoparlör AKG tarafından yapılmış olup, Dolby Atmos ile de desteklenmektedir.
Tabletin kutu içeriğine bakacak olursak, kutunun içinden S Pen ve Type-C kablo da çıkmaktadır. Android 12 ile kullanıcılarla buluşacak olan tabletin Avrupa’daki satış fiyatı 1.099 dolardan başlıyor.



Eklenme tarihi: 10.02.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler