AMOLED ekranlı Samsung Galaxy Tab S2 tabletlerin tanıtım tarihi

AMOLED ekranlı Samsung Galaxy Tab S2 tabletlerin tanıtım tarihi

Hakkındaki ilk detaylar şubatta internete düşen Samsung'un Galaxy Tab S2 serisi tabletleri bugün bir kez daha gündeme geldi. Yine Sammobile imzası taşıyan son haberde, AMOLED ekranlı tablet bilgisayarların tanıtım tarihi ve satışa çıkacakları ülkelere dair bilgilere yer verildi.

4:3 en-boy oranında bir OLED ekrana sahip olacağı bildirilen Tab S2 serisi tabletler, 8,0 inç ve 9,7 inçlik ekranlara sahip olacak. Önceki nesil Tab S çözümlerinde 8,4 inç ile 10,5 inç boyutları kullanılmıştı. 2048 x 1536 piksel çözünürlüklü ekranın dışında 14 nm 3D FinFET transistör mimarili yeni nesil 64-bit Exynos 7 Octa yonganın güç vereceği Galaxy Tab S2 8.0 ve Galaxy Tab S2 9.7, 3 GB LPDDR4 RAM, 32 GB dahili hafıza, 8 MP arka, 2,1 MP ön kamera, LTE Cat.6 (300 Mbps veri indirme) destekli Samsung Exynos modem ve 5,4 mm kalınlığıyla rekor düzeyde incelik vaat eden bir metal kasayı beraberinde getirecek.

8 inçlik modeli 260 gram, 9,7 inçlik modeli ise 407 gram ağırlığında üreten Samsung'un piyasadaki en zarif tabletleri dizayn ettiğini söyleyebiliriz. Haziranda tanıtılacak olan Galaxy Tab S2 çözümleri sadece Wi-Fi ve Wi-Fi + 4G LTE olmak üzere iki farklı sürüm halinde ABD, Avrupa ülkeleri, Çin, Hindistan, Hong Kong, Kanada, Kore ve Latin Amerika'da satışa sunulacak. Uzak Doğulu üreticinin Tab S2'de kullanacağı panellerle orta ölçekli OLED piyasasında yine çıta yükselteceği tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 4.05.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler