Galaxy Tab S 10.5'in ilk görüntüleri

Galaxy Tab S 10.5'in ilk görüntüleri

Samsung'un yıllar sonra piyasaya süreceği AMOLED ekranlı ilk tablet bilgisayarına ait görüntüler internete sızdı. Galaxy Tab S olarak isimlendirilmesi beklenen cihazın teknik özellikleri ve kasa tasarımı da bir kez daha bu görüntüler sayesinde doğrulandı. Prototip tablet fotoğrafları, güvenilir bir kaynak olarak bilinen Sammobile.com tarafından servis edilirken; endüstri kaynakları firmanın böyle bir bilgisayar ürettiğini teyit eder nitelikteki yeni raporlarını yayımladı.

Orta büyüklükte OLED ekran pazarını hareketlendirecek tablet, 10,5 inçlik 2560 x 1600 piksel çözünürlüklü bir paneli beraberinde getirecek. 1,9 GHz hızında dört çekirdekli ARM Cortex-A15 ve 1,3 GHz dört çekirdekli Cortex-A7 ile toplamda sekiz işlem çekirdeğine sahip Exynos 5 Octa çipset, 8 MP arka, 2 MP ön kamera, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi ve TouchWiz Magazine UX kullanıcı arayüzünün mevcut olacağı Galaxy Tab S 10.5, Galaxy S5'in 'glam' olarak adlandırılan ve bazı çevrelerce eleştiriye maruz kalan yeni arka kapak tasarımıyla gelecek. Yeni nesil Samsung tabletlerine eşlik eden suni deri kaplama yerine S5'in dizayn anlayışını benimseyen Tab S'nin siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunacak.



Samsung'un yeni amiral gemi tabletini ne zaman duyurmayı planladığı bilinmiyor. Ancak fotoğrafları sızdıran kaynağın önceki haberi, Güney Koreli üreticinin 10,5 ve 8,4 inçlik farklı büyüklüklerdeki iki Galaxy Tab S tableti geliştirdiğini ortaya çıkarmıştı. Henüz nasıl fiyatlandırılacağına dair hiçbir bilgi bulunmasa da, OLED ekranlı tablet bilgisayarlarında tıpkı Galaxy Tab 7.7'de olduğu gibi LCD'li modellere kıyasla daha pahalı satılması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 9.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler