Galaxy S8 serisi S7'den iki kat daha hızlı satışla rekor kırıyor

Galaxy S8 serisi S7'den iki kat daha hızlı satışla rekor kırıyor

Piyasadaki birinci ayını dolduran Galaxy S8 serisi kısa zamanda satış rekorları kırmaya devam ediyor. 10 milyon barajını aşan cihazların şimdi de Güney Kore'de 1 milyon satışa ulaştığı açıklandı. Samsung, yeni amiral gemisinin geçen seneki Galaxy S7 serisinden iki kat daha hızlı sattığını doğruladı.

Ön yüzünü neredeyse tamamen kaplayan kavisli Super AMOLED ekranla mobil sektörde daha önce hiçbir cihazın sağlayamadığı özgün bir kullanım deneyimi vaat eden Galaxy S8, Samsung'un geçen yılki sorunlu Note 7 satışının da etkisiyle piyasada ciddi etki oluşturdu. Kısa sürede 10 milyon barajını aşan cihazın bu hızla devam etmesi halinde Samsung'un akıllı telefon pazarındaki en başarılı ürünü ünvanını elde edeceği tahmin ediliyor.

Analistler, halihazırda sonraki 10 milyon satışta da ciddi mesafe kateden Galaxy S8 serisinin 2017 sonunda dünya genelindeki satış rakamının 60 milyona ulaşabileceğini öngörüyor. Cihazın bu seviyeyi aşıp aşamayacağına kuşkusuz yeni Apple iPhone 8'in tüketiciden nasıl geri dönüş alacağı da etki edecek. Uzak Doğulu kaynaklar, yeni iPhone 8'in tıpkı Galaxy S8 gibi ön yüzü büyük ölçüde OLED ekranla kaplı yeni bir tasarım benimseyeceğini söylüyor.



Eklenme tarihi: 30.05.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler