Galaxy S7 ve S7 edge'nin Türkiye fiyatı, çıkış tarihi belli oldu

Galaxy S7 ve S7 edge'nin Türkiye fiyatı, çıkış tarihi belli oldu

Şimdiden 2016'nın en popüler telefonu olmayı başaran Galaxy S7, önümüzdeki hafta resmen piyasaya sürülecek. Birçok ülkede ön sipariş rekoru kırdığı bildirilen Samsung'un amiral gemi telefon serisi artık ülkemizde de ön siparişe açılmış durumda. S7 ve S7 edge'nin ön sipariş ilanlarını tüketiciyle buluşturan teknoloji mağazaları, cihazların fiyat ve çıkış tarihi bilgisini de resmen gün yüzüne çıkardı.

Dünya genelindeki satışına 11 Mart'ta başlanacak olan S7 ve kavisli ekrana sahip Galaxy S7 edge, ülkemize 14 Mart tarihinde gelecek. 32 GB artırılabilir dahili hafızaya sahip telefonların Türkiye fiyatları ise şöyle:

- Galaxy S7 32 GB (Siyah, Gümüş, Altın) - 2799 ₺
- Galaxy S7 edge 32 GB (Siyah, Gümüş, Altın) - 3299 ₺

Geçen seneki Galaxy S6 serisi telefonlardan 300 lira kadar daha pahalı bir başlangıç fiyatıyla ülkemize giriş yapacak olan S7 serisi, muhtemelen son dönemde ciddi düşüş yaşayan dövizin de etkisiyle satışa çıktıktan birkaç hafta sonra çok daha uygun fiyatları satın alınabilecek. Su geçirmez kasa, QHD Super AMOLED ekran, sekiz çekirdekli Exynos 8890 çipset, microSD kart yuvası ve 3000/3600 mAh kapasiteli pille donatılan telefonlara sadeleştirilmiş TouchWiz kullanıcı arayüzünün kullanıldığı Android 6.0 MArshmallow işletim sistemi eşlik edecek.



Eklenme tarihi: 4.03.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler