Galaxy S7 ve S7 Edge'nin teknik özellikleri ve yeni şematikleri

Galaxy S7 ve S7 Edge'nin teknik özellikleri ve yeni şematikleri

Samsung'un büyük amiral gemi telefon tanıtımı yaklaşıyor. Bugün 20 Şubat'ta gerçekleştirilebileceği iddia edilen yılın ilk Unpacked etkinliği, muhtemelen ikiden fazla telefon duyurusuna ev sahipliği yapacak. 5,2 inçlik Galaxy S7, 5,5 inçlik S7 Edge ve 5,7-6 inçlik Galaxy S7 Plus tanıtımı olası modeller arasında yer alıyor. Ortaya çıkan yeni veriler kafaları karıştırmaya devam ediyor.

GSMArena'nın ITSkins adlı aksesuar üreticisinden elde ettiği şematikler, 5,2 inçlik S7 ile S7 Edge sürümlerine 6 inçlik Plus modellerinin eşlik edeceğine işaret ediyor. Öte yandan bir başka kaynak, Samsung'un temel model olan S7'de 5,2 inçlik bir ekran kullanacağı ve S7 Edge sürümünde ise 5,5 inçe çıkacağını iddia ediyor. Mevcut Edge telefonlarında kavisli ekrana yüklenen yeni işlevler ve yine kavisli bir telefon olan BlackBerry Priv'de daha geniş kavislere yer verilmesi ikinci iddiayı destekliyor.

Samsung'un özel tasarım işlemcisi Exynos M1 ile donatılan Exynos 8890 yongasını kullanacak olan Galaxy S7 ailesinin Quad HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran, 4 GB LPDDR4 RAM, 32/64 GB dahili hafıza, 20 MP Sony IMX300 kamera ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle gelmesi bekleniyor. Galaxy S7'ye mahsus olarak microSD kart desteği bulunacağı iddia ediliyor. Kasada ise düz ekranlı modellerin arka yüzeyinde ergonomik kavisli bir tasarım değişikliği ile çıkıntısız arka kamera merceği öne çıkıyor.



Eklenme tarihi: 28.12.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler