Samsung, Galaxy S7 edge ile alakalı bir video yayımladı

Samsung, Galaxy S7 edge ile alakalı bir video yayımladı

Yeni amiral gemi telefonlarını hafta sonu İspanya'da gün yüzüne çıkaracak olan Samsung, sabırsız sosyal medya temsilcileri yüzünden Galaxy S7 edge için hazırlanan bir videoyu erkenden internete servis etti. Cihazın kablosuz şarj, su geçirmez kasa ve kamerasıyla alakalı detaylara yer verilen video, S7 serisinin en büyük yeniliklerinden birine resmiyet kazandırdı.

Uzun süredir söylentilere konu olsa da su geçirmez bir kasaya sahip olacağı birkaç hafta öncesine kadar dile getirilmeyen Galaxy S7 ve S7 edge, Samsung Endonezya'nın yayınladığı videoda yağmur altında kullanılırken görülüyor. IP67 su ve toza karşı dayanıklılık sertifikasına sahip olacağı ileri sürülen telefonlar, Exynos 8890/Snapdragon 820 çipset, 4 GB LPDDR4 RAM, 32 GB hafıza, 12 MP BRITCELL arka, 5 ya da 8 MP çözünürlüklü ön kamera, kablosuz şarj, 3000/3600 mAh pil ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemini beraberinde getirecek.

21 Şubat günü gerçekleştirilecek Galaxy S7 tanıtımını youtube.com/SamsungMobile adresinden canlı olarak takip etmek mümkün olacak.



Eklenme tarihi: 16.02.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

sarper gozutok - 22.06.2016 14:41:00
Samsung S7 su da geçirmiyor, toz da geçirmiyor, ses de... Ben Edge modelini aldım. Eşime hediye olarak üstelik de. Arıza yoksa Samsungda her şey süper ama arıza çıktıysa yandınız. Arıza çıktıysa hak etmiştir muamelesi yapıyor Samsung. Bu ne anlayıştır anlamadım. Konuşmalarda ses bozuluyor ama bu durumu Samsung kabul etmiyor. Araştırdım yaygın bir durum bir tek bizim başımıza gelmemiş yani. Telefon şimdi bir kenarda yatıyor. Ölü yatırım...
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler