Samsung Galaxy S6 tanıtım tarihi netleşti

Samsung Galaxy S6 tanıtım tarihi netleşti

Mobil Dünya Kongresi, yaklaşık bir sonra İspanya'nın Barselona şehrinde düzenlenecek. Son yıllarda mobil sektörün en büyük etkinliğine gösterilen ilginin azalmasıyla Samsung'un amiral gemi tanıtım etkinliğini bünyesine çeken organizatör, MWC 2015'te de Koreli üreticiyi saflarında tutmayı başarmış görünüyor. Chosun Ilbo gazetesine konuşan bir Samsung Electronics yetkilisi, nihayet 2015 model amiral gemi telefonlarının resmi tanıtım tarihini netleştirdi.

MWC 2015'in ilk günü olan 2 Mart'ta tanıtılacağı büyük ölçüde kesinleşen Galaxy S6, henüz geliştirme çalışmalarında son safhaya ulaşabilmiş değil. Halihazırda birkaç farklı prototip üzerinde deneme faaliyetleri sürdürdüğü aktarılan Güney Kore'nin en büyük holdingi, mobil sektördeki geleceğini etkileyecek olan bu ürün üzerinde hiç olmadığı kadar yoğun mesai harcıyor. Ekranı iki yana doğru kavisli hale getirilmiş Galaxy S6 Edge modelinin de piyasaya sürülüp sürülmeyeceği şuan için netlik kazanmamış.

2560 x 1440 piksel çözünürlüklü bir Super AMOLED ekran, 20 nm Exynos 7420 çipset, LPDDR4 RAM modülü ve sadeleştirilmiş TouchWiz arayüzüyle kaplı Android 5.0 Lollipop işletim sistemini yapısında ihtiva edeceği bilinen Galaxy S6, son analizlere göre mart ayı sona ermeden piyasaya sürülmüş olacak.



Eklenme tarihi: 21.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler