Galaxy S6 ve S6 edge'nin Iron Man versiyonu resmen doğrulandı

Galaxy S6 ve S6 edge'nin Iron Man versiyonu resmen doğrulandı

Ülkemize "Yenilmezler: Ultron Çağı" adıyla giriş yapan Marvel'in yeni filmi, Samsung'un özel tasarım telefon ve tabletleriyle Galaxy cihazlarını tanıttığı son mecra olmuştu. Filme özel ürünler geliştiren sektör lideri üreticinin yöneticileri, Güney Kore'de katıldıkları film galasında tüketicileri sevindirecek açıklamalarda bulundu.

Korea Times'in haberine göre, Samsung'un mobil bölümünden sorumlu pazarlama müdürü, Iron Man temalı Galaxy S6 ve S6 edge versiyonlarını resmen doğruladı. Kırmızı renkte olacağı bildirilen ve son detaylarının Marvel ile birlikte belirleneceği bu çözümler, Avengers filminden alınma duvar kağıtları, dijital içerik ve temaya uygun arayüz özelliklerine sahip olacak.

Mayıs sonu ya da haziranda satışa sunulacağı müjdelenen Galaxy S6 ve S6 edge'nin süper kahraman versiyonu muhtemelen yukarıdaki konsept tasarımına benzer bir dizayn benimseyecek. Diğer Avengers kahramanları için de bu tür sürümlerin hazırlanıp hazırlanmayacağı bilinmiyor. HTC One M9 telefonunun da tanıtım yüzü olan Iron Man rolünün sahibi Robert Downey Jr. bakalım S6 ve S6 edge sürümlerinin pazarlanmasında rol alacak mı.



Eklenme tarihi: 4.05.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler