Galaxy S6'ya ait ilk prototip görüntüsünün sızdığı iddia ediliyor

Galaxy S6'ya ait ilk prototip görüntüsünün sızdığı iddia ediliyor

Toptienmobiel.nl internet sitesi, e-posta yoluyla kendilerine servis edilen bir görüntüyü internet aleminin beğenisine sundu. Galaxy S6 olarak bildiğimiz sonraki Samsung amiral gemi telefonuna ait ilk prototip görüntüsü olarak tanıtılan görsel, sağ üst köşesinde birkaç yapışkan bulunan bir Samsung telefonunu gözler önüne seriyor. Ancak görüntüye dikkatli bakıldığında, saf bir fotoğrafla karşılaşmadığımız göze çarpıyor. Bu cihaz gerçekten Galaxy S6 mı, birlikte görelim.

Panelin sağ altındaki yapay ışık yansıması, köşelere doğru genişletilmeye çalışıldığı kolayca fark edilen ekran ve gereğinde daha büyük yapıdaki kapasitif dokunmatik düğmeler, Hollandalı sitenin prototip hikayesini ele veren başlıca detaylar. Öte yandan güvenilir Sammobile sitesinin kaynaklarından edindiği bilgiler de görüntünün bir S6 prototipine ait olmadığını kanıtlıyor.

SM-G925F model numarasıyla geliştirilen yeni nesil Samsung telefonu, 5-5,5 inç büyüklüğünde Quad HD ekran, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810 çipset, 16 veya 20 megapiksel arka kamera, 5 MP ön kamera, 450 Mbps'ye kadar 4G LTE indirme hızı desteği ve Android 5.0 Lollipop işletim sistemi tabanlı yeni TouchWiz arayüzünü beraberinde getirecek. Mart veya nisanda satışa sunulması beklenen telefon, metal materyalle kuvvetlendirilen ilk Galaxy S modeli olacak.



Eklenme tarihi: 12.12.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

yunus elbir - 15.12.2014 13:47:00
diğer sitelere göre çok farklı
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler