Samsung Galaxy S6 ve S6 edge için Android 5.0.2 Lollipop çıktı

Samsung Galaxy S6 ve S6 edge için Android 5.0.2 Lollipop çıktı

Bugün İstanbul'da sıra dışı bir tanıtım etkinliğine imza atan Samsung, yeni amiral gemi telefonunu yoğun bir pazarlama kampanyasıyla dünyaya duyurmaya devam ediyor. Bugün Türkiye dahil on ülkede piyasaya sürülen Galaxy S6 ve S6 edge, satışa çıktığı ilk günde ilk işletim sistemi güncelleştirmesini aldı. Samsung'un yeni üretici yazılımı sayesinde cihaz sahipleri birinci günden daha güncel bir Android sürümüne yükseltildi.

Android 5.0.2 Lollipop işletim sistemini beraberinde getiren S6'nın ilk güncellemesi, yaklaşık 250 MB büyüklüğünde bir OTA paketiyle dağıtılıyor. LRX22G yapı numaralı yazılımın genel performansı artırdığı, S6 edge'de kavisli ekranın dokunmatik hassasiyetini iyileştirdiği ve E-Posta, Müzik, S Planner gibi bazı sistem uygulamalarının arayüzünde değişikliğe gidildiği bildiriliyor.

Önceki Galaxy S telefonlarının aksine farklı donanım sürümleri bulunmadığı için dünya genelindeki tüm Galaxy S6 ve S6 edge'lerin önümüzdeki günlerde yeni sürüme güncelleneceği tahmin ediliyor. Galaxy S6 ve S6 edge'nin ülkemizde sırasıyla 2499 TL ve 2999 TL fiyatlarla satışa çıktığını hatırlatalım.



Eklenme tarihi: 10.04.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler