Samsung Galaxy S6 Edge'den ilk resmi görüntüler

Samsung Galaxy S6 Edge'den ilk resmi görüntüler

Galaxy S6 söylentileri yayılmaya başladığından beri üç taraflı ekrana sahip bir Edge versiyonundan da bahsediliyor. Şimdiye kadar S6 Edge isim başvurusu dışında hiçbir somut delile sahip olmayan bu model, nihayet Amerikalı operatörler sayesinde resmen görüntülendi.

Sosyal medya hesaplarından "6'nın cazibesi" başlığını taşıyan görseller paylaşan AT&T ve T-Mobile operatörleri, Galaxy S6 Edge olarak bildiğimiz her iki tarafı da kavisli ekranla süslenen S6 versiyonunu resmen doğruladı. Böylece cihazın ön yüzü ve alüminyum kasasına dair ilk resmi detaylar da gün yüzüne çıktı. Yekpare gövdesiyle oldukça etkileyici görünen telefon, daha büyük bir ana ekran düğmesine sahip olacak ve muhtemelen ön yüzü dışında geri kalan kısımlarda metal kaplamadan gücünü alacak.

Plastik OLED ekran teknolojisiyle ön paneli her iki kenarından kavisli hale getirilmiş bir akıllı telefon dizayn etmeyi başaran Samsung, bu ürün formuyla o kadar etkileyici bir cihaz ortaya çıkarmış ki, operatörlerden Edge modeline yoğun talep olduğu rapor ediliyor. Korea Herald tarafından yayımlanan habere göre; şimdiden AT&T, T-Mobile, Sprint, Vodafone ve SK Telecom gibi dünya devi mobil iletişim şirketleri, S6 Edge'yi kendi aboneleriyle buluşturmak için anlaşmaya varmış bile. Bu son rapor, kısıtlı sayıda üretilen Note Edge'nin aksine S6 Edge ile dünya genelini kapsayan bir satış ağının hedeflendiğini gösteriyor.



Eklenme tarihi: 23.02.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler