Samsung Galaxy S6'nın alüminyum çerçevesi görüntülendi

Samsung Galaxy S6'nın alüminyum çerçevesi görüntülendi

Önce kasa ölçüleri, daha sonra da ilk şematiği internete sızan Galaxy S6, bugün alüminyum kasa görüntüleriyle yeniden internete servis edildi. Tutarlı sızıntılar gerçekleştiren Digi-wo forumunda sergilenen görüntüler, Samsung'un yeni akıllı telefonuna ait metal kasa aksamını tüm detaylarıyla gün yüzüne çıkarıyor. Bir tuvalette çekildiğini fark edeceğiniz görüntülerin Çinli Samsung iş ortaklarından birine ait bir tesiste çekildiği tahmin ediliyor.



7,19 milimetre kalınlığındaki Galaxy S6, kavisli kenarlara sahip bir alüminyum çerçeveyi beraberinde getirecek gibi görünüyor. Cihazın ilk şematiğiyle tamamen aynı yapıya sahip olan çerçeve, Samsung'un gerçekten şimdiye kadar kullanmamış olduğu bir dizayn üzerinde çalıştığını da doğruluyor. Ayrıca cihazın alt kısmına yerleştirilen ses jakı ile hoparlör de açıkça görülüyor.



S6 için 32 GB sistem belleğini başlangıç modeli olarak belirleyen Samsung, eğer Avrupa'dan gelen son raporlar doğruysa 749 avrodan başlayan fiyatlarla amiral gemisini tüketicilerin beğenisine sunacak. Galaxy S Edge modelinin ise 849 avro seviyesinden fiyatlandırılması bekleniyor. 5 inç Quad HD Super AMOLED ekran, sekiz çekirdekli 64-bit Exynos 7420 çipset, 3 GB RAM, 20 MP arka kamera, 5 MP ön kamera ve Android 5.0 Lollipop işletim sistemi, S6 ile S Edge'nin başlıca donanım özellikleri arasında yer alıyor.



Eklenme tarihi: 4.02.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler