Samsung Galaxy S5 Zoom teknik özellikleri gün yüzüne çıktı

Samsung Galaxy S5 Zoom teknik özellikleri gün yüzüne çıktı

Samsung, uzun süre sonra ilk kez geçen sene bir kamera-telefon melezi piyasaya sürdü. Galaxy S4 Zoom adlı, Galaxy S4 ve onu takip eden farklı özelliklerdeki S4 ürün ailesine mensup cihaz, pazarda çok büyük bir satış başarısı elde edememişti. Ancak uzak doğulu üreticinin 2014 ürün yol haritasında da benzer bir aygıt yer alacak gibi görünüyor. GFXBench performans testi aracında listelenen SM-C115 model numaralı bir Samsung telefonu, büyük olasılıkla firmanın Zoom markalı ikinci nesil çözümü olacak.

4,8 inç büyüklüğünde HD (1280 x 720 piksel) Super AMOLED ekran, 1,7 GHz çift çekirdekli ARM Cortex-A15 ve 1,3 GHz dört çekirdekli Cortex-A7 olmak üzere toplam altı çekirdekli Exynos 5260 çipset, ARM Mali-T624 GPU, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemini bünyesinde barındıracak Galaxy S5 Zoom, 19 megapiksel çözünürlüklü ana kamera sensörü ve 2 MP ön kamerayı beraberinde getirecek.

En az 10 x optik yakınlaştırma desteğine sahip bir mercekle donatılacağı tahmin edilen Galaxy S5'in kamera-telefon melezi versiyonu, yaz aylarından önce Samsung ev sahipliğindeki bir etkinlikle tanıtılacak.



Eklenme tarihi: 14.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler