Samsung Galaxy S5 Sport duyuruldu

Samsung Galaxy S5 Sport duyuruldu

Zaten su ve toza karşı dayanıklılığı bulunan Galaxy S5'in Active markalı bir versiyonunun çıkıp çıkmayacağı tartışılırken, Amerikalı AT&T operatörü için S5 Active resmiyet kazanmıştı. Buna rağmen Samsung'un uluslararası pazara yönelik dayanıklı üst düzey telefonu henüz kesinleşmese de yeni bir model daha göründü. Sprint, bugün yayımladığı basın açıklamasıyla S5 Active'nin kendi aboneleri için hazırlanan özel versiyonunu duyurdu.

Galaxy S5 Sport adı verilen akıllı telefon, S5 Active ve orijinal S5'ten pek de farklı değil. 5,1 inç Full HD Super AMOLED ekran, 2,5 GHz dört çekirdekli Snapdragon 801 çipset, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 128 GB'ye kadar microSD kart desteği, 16 MP kamera, 2 MP ön kamera, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0 + LE, 2,800 mAh pil, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi.

Dayanıklılığı artırılmış ve tutuşu kolaylaştıran arka kapak işlemesiyle kendine has bir kasa tasarımını beraberinde getirecek S5 Sport, sağlık, fitness odaklı fonksiyonlarıyla öne çıkıyor. Cihazda ön yüklü olarak bulunacak MapMyFitness uygulamasıyla kullanıcının fitness faaliyetlerini, ölçümlerini tek çatı altında toplaması mümkün hale gelecek. Bununla birlikte S5 Sport satın alan abonelere Gear Fit ve spor odaklı kulaklık alımlarında özel indirimler uygulanacak. 650$ fiyatla satılacak akıllı telefon, S5 Active'nin bir diğer ABD merkezli mobil iletişim operatörünün abonelerine özel olacak. Eğer küresel bir versiyon hazırlandıysa modelin bu iki cihaza benzeyeceğinden şüphe yok.



Eklenme tarihi: 23.06.2014
Kaynak: Sprint

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler