Samsung Galaxy S5 Plus resmiyet kazandı

Samsung Galaxy S5 Plus resmiyet kazandı

2014 ilk yarısında satışa çıkan Samsung'un bu seneki amiral gemi akıllı telefonu, yıl sonuna yaklaştığımız şu günlerde haliyle güncelliğini yitirdi. Hem en yeni 4G LTE teknolojilerine destek sunmak hem de amiral gemisini yenilemek için daha farklı S5 sürümleri geliştiren üretici, şimdi de Galaxy S5 Plus adını verdiği daha güçlü bir cihazı tüketicilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Resmi Samsung Hollanda internet sitesinde listelenen SM-G901F model numaralı S5 Plus, tek bir özelliği dışında asıl S5'ten farksız üretiliyor. Plus farkını ortaya çıkaran bu donanım ise, Snapdragon 801'den 2,5 GHz Krait 450 işlemci ve Adreno 420 GPU'lu Snapdragon 805'e geçilmiş olması. İşlem ve grafik performansında ciddi bir fark oluşturması beklenen 801-805 yonga güncellemesi, günlük kullanıma da yansıyacaktır.

Avrupa'daki 4G hizmeti verilen ülkeleri hedeflediği tahmin edilen Galaxy S5 Plus, muhtemelen Türkiye'de satılmayacak. Firmanın bu yatırımıyla yeni iletişim teknolojilerini destekleyen çok çeştli bir ürün yelpazesi oluşturmayı hedeflediği ifade ediliyor.



Eklenme tarihi: 21.10.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler