Galaxy S5'in satış kutusu görüntülendi, teknik özellikleri sızdı

Galaxy S5'in satış kutusu görüntülendi, teknik özellikleri sızdı

Unpacked 5 etkinliğine dair yeni paylaşımlarda bulunmayı sürdüren Samsung, bugün yayımladığı afişte yeni akıllı telefonuna eşlik etmesi kuvvetle muhtemel yeniden dizayn edilmiş TouchWiz kullanıcı arayüzüne ait detaylar ortaya çıkardı. Yuvarlak simgelere sahip olacağı neredeyse kesinleşen arayüzün yanı sıra sonraki Galaxy S telefonu da yeni sızıntılarla gündemdeki yerini korudu. Son olarak yayımlanan bir perakende satış kutusuna ait görüntü, cihazın teknik özelliklerini büyük ölçüde ortaya çıkardı.

5,25 inç büyüklüğünde Quad HD (2560 x 1440 piksel) Super AMOLED ekran, 2,5 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 805 çipset, LTE-Advanced iletişim teknolojisi, 3 GB LPDDR3 RAM, 20 MP Samsung ISOCELL kamera sensörü, 2 MP ön kamera, GPS, GLONASS, 3000 mAh pil ve akıllı kumanda fonksiyonunun eşlik edeceği telefon, muhtemelen 4G LTE iletişim teknolojisinin hizmette olduğu ülkelere giriş yapacak versiyon olarak piyasaya sürülecek. Uluslararası sürümün Exynos 5430 olarak bilinen 64-bit destekli işlemcilere sahip bir Samsung yongasından gücünü alması bekleniyor.



Android 4.4 KitKat işletim sistemi ve yeni nesil TouchWiz kullanıcı arayüzünün ön yüklü olacağı Galaxy S5, 24 Şubat'taki MWC 2014 kapsamında düzenlenecek Unpacked 5 etkinliğinde tanıtılacak. Cihazın yeni nesil bir OLED ekran, daha üst düzey materyallerden oluşan yeni tasarım bir kasa ve donanım elemanlarını bünyesinde barındıracağı iddia ediliyor.



Eklenme tarihi: 11.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

Hakan ugur - 24.02.2014 22:10:00
Tambir hayal kırıklığı pilastik kasa 2gb ram
Kendini bitiriyor SAMSUNG
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler