Galaxy S5 mini'nin teknik özellikleri internete sızdı

Galaxy S5 mini'nin teknik özellikleri internete sızdı

Galaxy S serisinin üçüncü mini modeline ait ilk detaylar ortaya çıktı. Sammobile sitesi, önceki versiyonları pek başarılı olamayan Samsung'un mini telefon ailesine mensup sonraki cihazı internete sızdırdı. SM-G800 model numarasıyla piyasaya sürülecek akıllı telefon, Galaxy S5 ile aynı tasarım anlayışına sahip olacak. Orta seviye telefonun geçen seneki modelle donanım anlamında büyük benzerlik göstereceği bildiriliyor.

4,5 inç büyüklüğünde HD (1280 x 720 piksel) Super AMOLED ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 çipset, 1,5 GB sistem belleği, 16 GB dahili hafıza, 8 MP ana kamera, kızılötesi verici, Android 4.4 KitKat işletim sistemi, TouchWiz Magazine UX kullanıcı arayüzü ve 2.100 mAh pilin eşlik edeceği aygıt, tıpkı büyük versiyonu gibi IP67 su ve toza karşı dayanıklılık sertifikasıyla çıkış yapması bekleniyor. Daha kaliteli bir ekran ve dayanıklı kasa yapısını beraberinde getirecek Galaxy S5 mini, muhtemelen üreticinin orta seviyedeki en popüler modeli olacak.

1200 lira fiyat seviyesinden ülkemize giriş yapan Galaxy S4 mini'nin aksine çok daha ucuz fiyatlandırılacağı öngörülen Samsung'un küçük ekranlı amiral gemisinin haziranda tanıtılacağından bahsediliyor. Güney Koreli üretici, önceki mini çözümleriyle endüstrideki OLED ekran kullanımını artırmayı hedeflemiş, ancak beklentilerin altında satış rakamları elde edebilmişti.



Eklenme tarihi: 2.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler