Galaxy S5 için ilk yazılım güncellemesi çıktı

Galaxy S5 için ilk yazılım güncellemesi çıktı

Güney Koreli operatörlerin 5 Nisan'da başlayan 45 günlük satış yasağı nedeniyle erkenden satışına başladığı Galaxy S5, resmi satış tarihinin arifesinde ilk yazılım güncellemesini almaya başladı. Yarın Türkiye dahil 150 ülkede piyasaya sürülecek telefona Google'nin Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi üzerine port edilmiş TouchWiz Magazine kullanıcı arayüzü eşlik ediyor olacak. Cihazı satın alan tüketiciler, muhtemelen kutuyu açtıkları gibi yeni güncellemeyi uygulayabilecekler.

Stabiliteyle ilgili iyileştirmelerin eşlik ettiği ilk Galaxy S5 yükseltmesi, XXU1ANCE yapı numarasını beraberinde getiriyor. 30 megabayt büyüklüğündeki bir OTA paket halinde dağıtıma çıkan bu stabilite güncellemesini büyük ihtimalle Galaxy Note 3'te olduğu gibi aynı nitelikte birkaç küçük güncelleme izleyecek. Galaxy S5'in sonraki Android platform yükseltmesine kadar büyük bir yazılım güncellemesi alması beklenmiyor.

Almanya'dan gelen güncellemeye dair gelişmeler, S5'in Güney Kore dışında Avrupa'da da erkenden satılmaya başladığını gözler önüne serdi. Türkiye'deki bazı internet satıcılarının da önceki gün ön sipariş ilanlarını direk satışa çevirdiklerine şahit olmuştuk. Tavan fiyatı 2199 lira olarak belirlenen 16 GB'lik Galaxy S5, siyah, beyaz ve mavi renk seçenekleriyle ülkemiz tüketicilerinin beğenisine sunulacak.



Eklenme tarihi: 10.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler