Galaxy S5 ve Galaxy S5 Prime kılıfları, ilk görüntüleri sızdı

Galaxy S5 ve Galaxy S5 Prime kılıfları, ilk görüntüleri sızdı

Bu sene ünlü Galaxy S serisinin yeni nesil aygıtını geliştirirken iki farklı donanım modeli oluşturduğu iddia edilen Samsung, bugün Unpacked 5 etkinliği için ilk tanıtım videosunu yayınladı. Galaxy S5'in su ve toza karşı dayanıklı olacağına işaret eden bu videonun yanı sıra bazı resmi olmayan veriler de teknoloji dünyasına servis edildi. Meşhur mobil cihaz aksesuarı üreticisi Spigen, Amazon.com üzerindeki ilanları sayesinde Samsung'un amiral gemi modelini detaylandırdı.

Görüntülerini haberimizin içerisinde bulabileceğiniz kılıfların ön sipariş ilanları, biri fiziksel düğmeye sahip, diğeri düğmesiz iki farklı cihazın ilk görüntülerini internete sızdırdı. Görsellere ilanın açıklama bölümündeki Galaxy S5 ve Galaxy S5 Prime ile uyumluluk bilgisi eklenince Güney Koreli üreticinin yeni cihaz veya cihazları büyük ölçüde netleşmiş oldu. Daha önce farklı çipset ve sistem belleğine sahip sürümler geliştiren Samsung, buna rağmen yine aynı isim altında satış yapmıştı. Firma, ilk defa Galaxy S5 için daha üst düzey donanımlı bir varyasyon piyasaya sürecek.

Standart Galaxy S5, Full HD çözünürlüklü bir ekran ve muhtemelen Exynos 5 Octa serisi bir yongayla donatılacak. Galaxy S5 Prime'nin ise; Quad HD çözünürlüklü bir AMOLED ekran, Exynos Infinity çipset gibi daha güçlü donanım elemanlarını yapısında ihtiva edeceği iddia ediliyor. Aygıtların çıkış tarihlerinde de farklılık olacağı bildiriliyor. Birkaç hafta içerisinde Galaxy S5'i tüketiciyle buluşturacak Samsung, daha pahalı ve güçlü olan Galaxy S5 Prime versiyonunu bu aygıttan sonra satışa çıkaracak.

İki farklı Galaxy S5 iddiaları, şimdiye kadar bir iddiadan öteye gidememişti. Fakat daha önce de kılıf ilanlarıyla birçok aygıtın resmi tanıtım öncesi internete sızmasına neden olan Spigen'in paylaştığı veriler, Galaxy S5 Prime için sunulabilecek en kuvvetli delil oldu. Cihazlara ait tüm detaylar önümüzdeki pazartesi Barcelona'daki Unpacked 5 basın konferansında ilan edilecek.



Eklenme tarihi: 21.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler