Mugen'den Galaxy S5 için 5900 mAh bataryalı kılıf

Mugen'den Galaxy S5 için 5900 mAh bataryalı kılıf

Mobil cihazlar için ek bataryalı kılıflar geliştirilen Mugen Power, Samsung'un yeni amiral gemi akıllı telefonu için hazırladığı çözümünü resmi internet sitesinde listeledi. Galaxy S5'in kendi pilinden iki kat daha büyük bir güç ünitesini beraberinde getirecek olan kılıf, önümüzdeki günlerde resmen satışa çıkacak.

NFC çipiyle gelen ve Qi kablosuz şarj teknolojisine destek sunan 5900 mAh pilli kılıf, maalesef su ve toza karşı dayanıklılık sağlamıyor. S5 gibi sıvı geçirmezlik fonksiyonuna sahip bir başka kılıf üzerinde çalıştığını bildiren Mugen, bu modelde kablosuz şarj işlevinin mevcut olmayacağını da ekledi. Siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan plastik koruyucu kılıf, Galaxy S5'in delikli arka kapağıyla aynı tasarım anlayışını paylaşacak.

2800 mAh'lik piliyle piyasadaki en uzun kullanım süresine sahip akıllı telefonlardan biri olduğu ifade edilen Galaxy S5, Mugen'in bu başarılı çözümüyle pil ömrünü üçe katlamış olacak. Su geçirmezlik özelliğinden feragat etmenize sebep olacak kılıfın dağıtımına 6 Haziran'da başlanacak. 89,50$ değerindeki bataryalı kılıfın ön sipariş ilanına kaynak bağlantısından göz atabilirsiniz.

Samsung Galaxy S5 için yüzlerce çeşit kılıf MobilCadde.com'da!



Eklenme tarihi: 26.05.2014
Kaynak: Mugen Power

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler