Samsung Galaxy S4’lü Project J hakkında yeni bilgiler

Samsung Galaxy S4’lü Project J hakkında yeni bilgiler

Getçiğimiz günlerde teknoloji devi Samsung’un içinde Galaxy S4’ü barındıran ve yanında iki ürünle birlikte hazırlık aşamasında olduğu Project J ortaya çıkmış ve birçok teknoloji meraklısını heyecanlandırmıştı.


Bu proje kapsamında hazırlanan cihazlarla ilgili yeni detaylar şimdilerde İnternet’te konuşulmaya başladı. Samsung Galaxy S4 ile beraber hazırladığı üçlülerden biri Galaxy S4 Mini olacakken diğer üründe Galaxy Altius isminde bir akıllı saat olacağı söyleniyor. Zaten bu iddiayı destekleyen ekran görüntüleri de ortaya çıkmaya başladı.


Samsung, akıllı saatinde Altius OS isminde yeni bir işletim sistemini kullanacağı ekran görüntülerinde dikkat çekerken, cihazda müzik oynatıcı, harita, e-posta gibi ikonlar göze çarpıyor. Samsung henüz konu hakkında bir açıklama yapmadı fakat giyilebilir teknolojilerin önem kazanmaya başladığı şu günlerde Samsung’un da bu sektörden geri kalmayacağı kesin. Project J’nin önümüzdeki ay yapılacak Unpacked etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Bakalım Samsung bu sene bize nasıl sürprizler hazırlıyor.



Eklenme tarihi: 15.02.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler