Samsung Galaxy S4 satışları Galaxy Note 3'ü daha erken getirtebilir

Samsung Galaxy S4 satışları Galaxy Note 3'ü daha erken getirtebilir

Samsung, yeni amiral gemisini çok iddialı bir şekilde piyasaya sürerken ilk üç haftada küresel satışta 10 milyon gibi bir rakama ulaşmış ve ayda 10 milyon olan hedefine ilk aylarda ulaşmıştı. Tedarikçilerinden Nisan ayında 10 milyon, Mayıs ayında ise 12.2 milyon Galaxy S4 isteyen Samsung’un Temmuz ayındaki siparişi ise 6.5 milyonda kalarak akıllı telefonun satışındaki grafiğin beklenen gibi gitmediğinin bir örneği.

Samsung konu ile ilgili resmi bir rakam belirtmese de uzmanlar firmanın bu satış rakamları nedeniyle Galaxy Note 3’ün tanıtımının daha erkene almasının muhtemel olduğunu belirtirken, Eylül ayındaki IFA 2013 yerine Temmuz ya da Ağustos’ta yeni Note telefonunun karşımıza çıkmasının çok olası olduğunun üzerinde duruluyor.

Satış rakamlarının düşük olmasının bir diğer nedeni de Galaxy S3’ün uygun fiyatlarla hala pazar içerisinde satılması gösterilirken Galaxy Note 3’ün erken çıkmasının bir diğer nedeni olarak da Sony’nın güçlü donanım özelliklerine sahip büyük ekranlı telefonunun önümüzdeki hafta çıkacak olması. Pazar hakimiyetini kaptırmak istemeyen Samsung’un bu nedenlerle telefonu daha erken bir tarihe alacağı belirtilirken, firma tarafından ise yapılmış resmi bir açıklama şimdilik yok.



Eklenme tarihi: 22.06.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler