Samsung Galaxy S4 olduğu iddia edilen fotoğraflar yayınlandı

Samsung Galaxy S4 olduğu iddia edilen fotoğraflar yayınlandı

14 Mart’ta Samsung’un yapacağı etkinlikle tanıtılacak ve herkesin büyük bir heyecanla beklediği Galaxy S4’e ait olduğu iddia edilen yeni fotoğraflar yayınlandı.


Yayınlanan görseller China Unicom için üretilen çift SIM kart özelliğine sahip olan Galaxy S4 iddia ediliyor. GT-I9502 kod adı dikkat çeken telefonunun çift SIM kart dışında tasarım dahil her özelliği Galaxy S4 ile aynı olduğu iddia içinde belirtiliyor.


1.8 GHz Exynos 5 Octa işlemci, 2 GB RAM gibi özelliklere sahip olacak telefonun bu donanımı görsellerde de göründüğü için fotoğrafların gerçek olma ihtimali yüksek. Aynı zamanda ayrıca belirtelim ki Samsung hazırlık aşamasında aynı donanıma sahip farklı prototipler kullandığı için bu görüntüler o tarz bir cihaza da ait olabilir.


Fotoğraflardaki cihazın tasarımında ise incelen ekran çerçevesi dikkat çekerken, Galaxy S3 tasarımına benzer bir tasarım kullanılmış. Çok göze batan bir değişiklik olmayan fotoğrafların gerçekten Galaxy S4’e ait olup olmadığını anlamak içinse 14 Mart’a kadar beklemekten başka çare de şu aşamada yok.



Eklenme tarihi: 11.03.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler