Samsung Galaxy S4 kamera yazılımları

Samsung Galaxy S4 kamera yazılımları

New York Times Meydanı’nda yaptığı muhteşem gösteri ile teknoloji meraklılarının karşısına çıkan Samsung Galaxy S4’ün teknik özellikleri, tasarımı, donanımı birçok yerde tartışılırken gösteride de ön plana çıkan kamera yazılımları fark yaratmak istediğini görüyoruz.

Samsung Galaxy S4’te sahip olduğu 13 MP arka ve 2 MP ön kamerasını bu cihazında etkin olarak kullanmak için birçok farklı özellik sunuyor. Dual Mode sayesinde telefon iki kamera ile aynı anda fotoğraf çekerek ön kameradaki sahneyi çeşitli efektler ve çerçevelerle arka kameradan çekilen fotoğrafın içine gömüyor. Yine aynı şekilde bu işlemi görüntülü konuşmalarda da yaparak farklı bir konferans deneyim sunan Samsung bu konuda gerçekten başarılı.

12 farklı çekim modu sunan kamerasında en ilginçleri Eraser ve Dramatic Mod. Tanıtımında da bu modları sergilenen Samsung Galaxy S4’te Dramatic Mod sayesinde ser fotoğraflar çekilerek birleştirilip farklı bir sahne elde edebilirken, Eraser sayesinde arka planda görülmesini istemediğiniz nesneleri silebiliyorsunuz.

Samsung Galaxy S4 kamerası ile çektiği fotoğrafları kendi de düzenleyebilen cihaz, Story Album özelliği sayesinde farklı bir şehirde çektiğiniz fotoğrafları diğer bir şehre geçtiğinizde otomatik olarak algılayıp bir albüm hazırlayabiliyor.



Eklenme tarihi: 17.03.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler