Samsung Galaxy S4 ile Göz Takip Sistemi mi geliyor?

Samsung Galaxy S4 ile Göz Takip Sistemi mi geliyor?

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S4 herkes tarafından beklenirken hakkında söylenen yeni iddialar ise Samsung’un ne kadar ciddi bir hazırlık içerisinde yer aldığını gösteriyor.

Son olarak gelen söylentiler arasında Samsung’un daha öncesinde tescilleme aşamasında haberlere konu olan Eye Scroll ve Eye Pause özelliğinden Eye Scroll özelliğinin Galaxy S4 üzerinde yer alacağı. Bu özellik sayesinde Galaxy S4 sahipleri ekranlarındaki bir yazıyı okurken sona doğru geldiklerinde ekran göz takibi sayesinde yazıyı kendisi kaydırabilecek. Sayfa sonuna gelindiğinde ise otomatik olara sayfa değişebilecek.

Artık kullanıcıların donanımdan daha çok yazılımsal olarak özelliklere dikkat ettiği teknoloji dünyasında Samsung’un bu yeniliği gerçekten önemli olabilir. Burada kafalarda soru işareti oluşan nokta ise sistemin çalışma mantığı karşısında çıkabilecek sorunlar. Bakalım Samsung gerçekten bu sistemi Galaxy S4’e monte edecek ve bunu başarılı bir şekilde yapılandırabilecek mi? Bunun için 14 Mart’a beklememiz gerekecek.



Eklenme tarihi:

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler