Galaxy S4 I9500 için Android 4.4.2 KitKat güncellemesi çıktı

Galaxy S4 I9500 için Android 4.4.2 KitKat güncellemesi çıktı

Galaxy Note 3 için geçen ay başlayan ve kısa süre önce ABD'ye de yayılan Android 4.4.2 KitKat güncellemesi artık Samsung'un son amiral gemisi için de erişilebilir durumda. Mobil pazarın lideri, bugün I9500 Galaxy S4 için KitKat işletim sistemi versiyonuna sahip ilk yazılımını tüketicilerle buluşturmaya başladı. İlk olarak Hindistan ve Rusya'daki şanslı kullanıcılara ulaşan güncelleme, ABD'deki Snapdragon 600 çipsetli I9505 muadili operatör telefonları için de dağıtıma çıktı.



Google'nin KitKat sürüm ailesini kullanan üreticiler için zorunlu tuttuğu beyaz renkli ögelerden oluşan saydam uyarı çubuğu dışında TouchWiz üzerinde herhangi bir büyük değişiklik bulunmuyor. Hangouts, üçüncü parti ana ekran uygulamalarını varsayılan uygulama olarak atama, müzik çalar çalışırken kilit ekranında tam boyutlu albüm kapağı görüntüleme, genel performans artışı, kablosuz yazdırma desteği ve çok daha düşük güç tüketimiyle müzik dinleyebilme imkanını beraberinde getiren yükseltme, I9500XXUFNB3 yapı numarasıyla dağıtılıyor.

Türkiye'deki Galaxy S4 sahiplerine önümüzdeki haftalarda ulaşması beklenen Android 4.4.2 KitKat güncellemesi, OTA yoluyla internete bağlı cihazlara direk ulaşıyor veyahut Kies yardımcı programı üzerinden bilgisayara indirilip aygıta kurulabiliyor. Güncellemenin cihazınız için erişilebilir olup olmadığını Ayarlar - Daha Fazla - Cihaz Hakkında - Yazılım Güncellemesi menüsünden kontrol edebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 20.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler