Samsung Galaxy S4 detayları ortaya çıkıyor

Samsung Galaxy S4 detayları ortaya çıkıyor

2013 yılının en çok beklenen akıllı telefonları arasında yer alan Samsung Galaxy S4 ile her gün yeni bir haber ortaya çıkarken Samsung’a yakınlığı ile bilinen SamMobile sayfası tarafından bazı ayrıntılar paylaşıldı.


Teknik özellikleri ile karşılaştırıldığında Altius isimli ve kodu GT-I9500 olan cihazın Galaxy S4 olması bekleniyor. Cihaz, 4.99 inçlik Full HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran kullanıyor. İşlemci olaraksa son günlerin çok tartışılan, 8 çekirdekli olarak lanse edilen fakat iki farklı dört çekirdekli işlemcinin birleşmesinden oluşan, Exynos 5 Octa kullanılıyor. Cihaz ile bilinen ayrıntılar bunlarla sınırlı değil.

Samsung Galaxy S4, 13 MP arka, 2 MP ön kamera kullanacak ve TouchWiz Nature arayüzü ile birlikte gelecek. 2600 mAh’lik pil ile desteklenecek cihaz kablosuz şarj özelliğine de sahip olacak.

Samsung’un yeni amiral gemisi ile ilgili birçok konsept tasarım yapılıyor. Samsung da üretim politikası gereği cihazlarını farklı farklı prototiplerde deniyor. Yukarıda paylaştığımız resim ise yine beklenen tasarımlardan. 15 Nisan duyurulması beklenen ve Mayıs ayı gibi çıkacağı söylenen Galaxy S4 ile ilgili sanırım biraz daha merak etmemiz gerekiyor.



Eklenme tarihi: 23.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler