Samsung Galaxy S4 akıllı telefon özellikleri

Samsung Galaxy S4 akıllı telefon özellikleri

Şu günlerin en çok konuşulan telefonu Samsung Galaxy S4 donanımdan daha çok bu gücün ortaya çıkardığı yazılımlarıyla konuşulurken Galaxy S3’ten daha akıllı bir yapıya büründüğünü söylemek yanlış olmaz.

En güçlü telefon ünvanını ele geçiren Samsung diğer özellikleriyle de rakiplerinden bir adım öne çıkıyor. Örneğin içinde bulundurduğu Padometer ile akıllı telefon nem ve ısıyı ölçebiliyor.


Yine telefonu diğer telefonlardan ayıran önemli özellikleri Smart Scroll, Smart Pause ve Floating Touch. Sensörleriyle gözlerinizi takip eden telefon bir yazıyı okurken sayfa sonuna geldiğinizde otomatik olarak sayfayı aşağı kaydırabiliyor. Smart Pause sayesinde ekrandan gözlerinizi ayırdığında telefonu kapatabiliyor ya da videoyu durdurabiliyor. Flouting Touch ise parmağınızı ekrana yaklaştırdığınızda devreye giriyor ve ekrana dokunmayarak da işlem yapmanızı sağlıyor.


Yine Samsung Galaxy S4’ün farklı özelliklerinden biri S-Voice Car, S-Translator ve HomeSync. S-Voice Car özelliği siz arabanızı kullanırken sesli komutlarla telefonunuzdan istediğiniz bilgilerin size yine sesli bir şekilde aktarılması üzerine. Örneğin bildirilerini ve mesajlarınızı sesli olarak okuyabilen telefon, yine adresi sesli olarak söylediğinizde hemen bir navigasyon cihazına dönüşebiliyor. Bu sesli algılama sistemi S-Translaor’de de kullanılıyor ve Galaxy S4 sizin yerinize 9 dilde tercümanlık yapıyor. HomeSync özelliği de cihazda bulunan kızılötesi bağlantısı sayesinde evdeki farklı birçok cihazı yönetebileceğiniz bir uzaktan kumanda görevi görmesi ve evde diğer bağlantı araçlarıyla tüm cihazlar arasında veri aktarımı sağlanması yönünde kolaylık sağlayacak.

Samsung’un özellikle yazılım alanında çalıştığı bir gerçek. Donanım konusunda da firmanın ortaya çıkardığı telefon ortada fakat tasarım hala en çok tartışılan konular arasında. Samsung’un yeni akıllısı Galaxy S4’ün ne kadar beğenileceği konusunda son karar ise tabii ki son tüketicinin. Bakalım farklı yazılımları ve güçlü donanımıyla Samsung Galaxy S4 yeni rekorlar kırabilecek mi?



Eklenme tarihi: 17.03.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler