Samsung Galaxy S4 Active ve Zoom hakkında yeni detaylar

Samsung Galaxy S4 Active ve Zoom hakkında yeni detaylar

2013 senesinde amiral gemisi modelini başlı başına ayrı bir seri aile haline getiren Samsung, Galaxy S4’ün ilk olarak küçültülmüş modeli Galaxy S4 Mini’yi resmi olarak tanıtırken, yeni telefonları Active ve Zoom hakkında yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. 20 Haziran’da tanıtılması beklenen telefonlar bilindiği üzere S4 Active dayanaklı, S4 Zoom ise kamera odaklı hazırlanıyor.

Suya ve toza dayanıklı olan, Galaxy S4 Active ile ilgili gelen yeni bilgilerde telefonun Galaxy S4 LTE versiyonu ile aynı işlemci ve donanıma sahip olacağı belirtilirken sadece kamerası için 8 MP çözünürlük yeterli görülmüş.

Galaxy S4 Zoom ise daha önce de sizinle paylaştığımız gibi 16 MP kamerası ile üst seviye bir kamera performansı gösterse de, donanım olarak daha düşük bir seviyede gelecek. 1.6 GHz hızında çift çekirdekli işlemci, 8 GB depolama alanı, 1.9 MP ön kamera ve 1900 mAh batarya olacak.

Telefonlarla ilgili detaylı bilgiler, satış tarihleri ve fiyatları ise muhtemelen 20 Haziran’daki tanıtımla birlikte belli olacak.



Eklenme tarihi: 31.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler