Samsung Galaxy S3 Şubat ayında duyurulacak.

Samsung Galaxy S3 Şubat ayında duyurulacak.

Samsung, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonu Galaxy S III'ü Şubat ayında gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi'ne yetiştirmek için çalışıyor. HTC'nin "Evo 3D" ve LG'nin "Optimus 3D" modellerine rakip olacak ürün, LTE desteğiyle çok daha hızlı veri aktarma yetkinliğine sahip. Galaxy S III'ün, lansmanından kısa bir süre sonra ikinci çeyrek döneminde satışa sunulabileceği belirtiliyor.

Samsung Galaxy S 3Güney Koreli elektronik devi Samsung, pazara yeni ürün sunma konusunda rakipleriyle adeta yarışıyor. Samsung, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonu Galaxy S III'ü Şubat ayında gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi'ne yetiştirmek için çalışıyor. Samsung, Galaxy S'in 3D özellikli modellerini yılın ikinci çeyreğinde tüketicilere tanıtmak istiyor.

Samsung, akıllı telefon segmentinde 'Amiral Gemi' sıfatını atfettiği Galaxy'nin S III modelini önümüzdeki Şubat ayında Barselona'da yapılacak olan Mobil Dünya Kongresi'nde görücüye çıkartacak. Samsung, 3D özellikli modelleri de bulunacak S III için kullanıcılara özel bir gözlük verecek. İki kamerası bulunacak olan cihaz 3D video çekebilecek.

HTC'nin "Evo 3D" ve LG'nin "Optimus 3D" modellerine rakip olacak ürün, 1280 x 720 piksel Süper Amoled ekran ile sunulacak. Kullanıcılar isterlerse cihazla ürettikleri içerikleri 3 boyutlu TV ekranlarından paylaşabilecekler. Hatırlanacağı üzere Samsung, geçtiğimiz yıl iPhone'un o dönemde çıkması öngörülen yeni modeline rakip olarak pazara sunulmuş, ancak Apple'ın lansmanı ertelemesi Koreli üreticiye yaramıştı. Endüstri çevrelerinden tam not alan Samsung Galaxy S II, "dünyanın en başarılı Androidli akıllı telefonu" olarak adını duyurmuştu.

Samsung, telefonlarına entegre ettiği 3D gibi özelliklerle rakibi iPhone'dan olan farklılığını tüketicilere duyurmak istiyor. LTE desteğiyle çok daha hızlı veri aktarma yetkinliğine kavuşturulan Galaxy S III'ün, lansmanından kısa bir süre sonra ikinci çeyrek döneminde satışa sunulabileceği belirtiliyor.

Samsung Galaxy S3 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 1.01.2012
Kaynak: turk.internet.com

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler