Samsung Galaxy S3 Exynos 4 Quad

Samsung Galaxy S3 Exynos 4 Quad

Samsung, iPhone’un en büyük rakibi olarak gösterilen Galaxy S serisinin üçüncü modelini 3 Mayıs’ta İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenecek Mobile Unpacked etkinliğinde tanıtacak. Samsung, yapacağı tanıtıma sayılı günler kala ilgiyi artırmak için yeni modele ait özelliklerden birini açıkladı ve Galaxy S III’ün dört çekirdekli Exynos işlemci kullanacağını belirtti.

1.4 GHz işlemci
Yaklaşan büyük tanıtımına sayılı günler kala telefonun özellikleri hakkında birkaç kesinleşen bilgi verildi. Böylece cihaz 4 çekirdekli 1.4 GHz işlemciye sahip olacak. Bu işlemci cihaza %20 oranında enerji tasarrufu kazandıracak. Yeni işlemci bir önceki modelde kullanılan işlemci ile aynı boyutlara sahip. Yani Samsung aynı alan içerisinde daha güçlü bir işlemciyi sığdırmış oldu.

Galaxy S3 iPhone 4S’i geçecek
iPhone 4S modeli ulaşılamaz donanım özelliklerine sahip değil. Şuan piyasadaki birçok model iPhone 4S’in çok çok önünde. Telefonların tüketiciler içinde heyecan uyandırması için sadece cihazın güçlü olması yetmiyor. Tanıtımında etkileyici ve heyecan verici olması gerekli. Apple bunu her ürünü için iyi yapıyor. Samsung Galaxy S2 için aynı başarıyı yakaladı. Şimdi S3 için büyük bir beklenti var ve Samsung’un bu beklentileri sonuna kadar karşılayacağından herkes emin.

Artık Galaxy S konuşulacak
Bu yüzden Samsung, Galaxy S3 ile geçen yıl olduğu gibi bu yılda “Dünyanın en akıllı cep telefonu” ödülüne sahip olacak. 2012 yılı Samsung’un akıllı telefon olarak Apple’ı yakaladığı yıl olacak ve bu yıldan sonra artık yeni iPhone modelleri ile hayal kırıklığına uğrarken yeni Galaxy S serileri ile coşacağız. Samsung’un bundan sonra izleyeceği yol her bir cihaz ile birlikte etkileyici bir servisi veya uygulamayı hizmete sunması olmalı.



Samsung Galaxy S 3Samsung i9300 Galaxy S3 özellikleri:

  • 70.6 x 136.6 x 8.6 mm boyutlarında, 133 gram ağırlık
  • Handsfree, Bluetooth, Ses kaydı
  • Uçuş modu, USB Desteği, E-posta Desteği
  • 16777216 renkli, 720 x 1280 px ekran
  • 16 GB / 32 GB / 64 GB dahili hafıza
  • 8 MP kamera, Otomatik netleme
  • 3G, 4G, Wireless, Wifi Hotspot, Wifi Direct, GPS
  • Google Android 4 ICS işletim sistemi
  • 4.8 inç HD Super AMOLED ekran

Samsung Galaxy S 3 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 27.04.2012
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler