Samsung Galaxy S22 Ne Zaman Tanıtılacak?

Samsung Galaxy S22 Ne Zaman Tanıtılacak?

Gözler çoktan merakla beklenen Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S22’ye çevrildi. Etkinliğe dair Galaxy Unpacked 2022 detaylarına bu yazımızda yer verdik.

Cep telefonu sektöründe sürekli bir hareket olduğu gözler önünde. Apple genellikle piyasaya yeni süreceği akıllı telefonları Eylül ayında tanıtmaktadır. Samsung ise her yıl Şubat ayında yeni cihazlarıyla karşımıza çıkmaktadır. Bu doğrultuda Samsung resmi olarak Galaxy S22 tanıtım tarihi konusunda duyuru yaptı.

Merakla beklenen Galaxy Unpacked 2022 etkinliği 9 Şubat 2022 günü gerçekleştirilecek. Tanıtım Türkiye saati ile 17.00’da yapılacak. Söz konusu tanıtımda yalnızca Galaxy S22 serisinin değil, farklı ürünlerin de tanıtılması bekleniyor.

Yeni çıkacak olan Galaxy S22 cihazlarına ait şu ana kadar sızıntılar olsa da, net olarak tasarımı ve özellikleri bilinmemektedir. Galaxy Note Serisinin birçok özelliğini Galaxy S22 modellerinde de göreceğimiz Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve Ceo’su TM Roh tarafından belirtildi. Durum böyle olunca diğer serilerde gördüğümüz S Pen Galaxy S22 Serisinde de karşımıza çıkacak gibi gözüküyor. Galaxy S21 Serilerinde her ne kadar S Pen desteği bulunsa da, bunu telefona koymak için herhangi bir yer yok. Galaxy S22 modellerinde de, S Pen için herhangi bir yer olup olmayacağı şu an için bilinmiyor. Buna karşın Galaxy Note serisinde kalem yerleştirilecek bir alan mevcut.

Karşımıza yeni çıkacak olan Galaxy S22 serisi Qualcomm ile Snapdragon 8 Gen 1 ve Exynos 2200 işlemcisi ile gelecek.



Eklenme tarihi: 28.01.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler