Samsung Galaxy S2 güncellemesinin detaylarını açıkladı

Samsung Galaxy S2 güncellemesinin detaylarını açıkladı

Samsung, Galaxy ailesinin en çok satan ikinci akıllı telefonu Galaxy S2 için yayınlayacağı 4.1 Jell Bean güncellemesinin detaylarını resmi sitesinde açıkladı.

Samsung i9100G Galaxy S 2Samsung güncellemenin sadece Kies aracılığı ile yükleneceğini özel olarak belirtirken bunun nedenini cihazın 16 GB olan dahili depolama kapasitesinin yeniden bölümlendirilmesi. Samsung, Jell Bean güncellemesi ile birlikte kullanıcılara ayrılan 12 GB’lık alandan 1 GB’ını daha sistem için kullanacak.

Güncellemeyle birlikte Galaxy S2 Samsung’un yeni arayüzü Nature’a geçiş yapacak. Bununla beraber direkt arama, akıllı bekletme, Pop up Play gibi yeni özelliklere kavuşacak. Aynı zamanda yeni Google yazılımları, yeni sensör hareketleri ve dokunmatik ekranı daha etkin kullanmanızı sağlayacak Project Butter’a da kavuşmanızı sağlayacak. Arayüzün 60 FPS hızına ulaşacağı da güncelleme detaylarında belirtiliyor.

Samsung güncellemesi Kore’de Ocak ayında görülmeye başlayacak. Global olarak ise Şubat ayında Galaxy S2’ler yeni güncellemesine kavuşacak. Güncelleme ile ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz buradam Samsung’un resmi sitesine girerek duyuruyu inceleyebilirsiniz.

Samsung i9100G Galaxy S 2 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 7.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler