Galaxy S10 Plus'ın ilk render görüntüleri sızdı

Galaxy S10 Plus'ın ilk render görüntüleri sızdı

Üst düzey akıllı telefonlarında çentikli ekran furyasına kapılmadan yeni bir tür ekran teknolojisini piyasaya sürecek olan Samsung, Infınıty-O adını verdiği paneli çok yakında Galaxy A8s lansmanıyla gün yüzüne çıkaracak. Firmanın gelecek yıl için planı ise; ön kamera için üzerinde delik oluşturulmuş AMOLED ekranı amiral gemi telefonlarında kullanmak.

Infinity-O ekranın üst düzey Samsung telefonlarda kullanılacağına dair ilk işaret, OnLeaks tarafından yayımlanan render görüntüleriyle geldi. Mobil aksesuar üreticilerinden gelen bilgiler neticesinde ortaya Galaxy S10 Plus modelinin ilk tasarım görüntülerini çıkaran güvenilir kaynak, yeknik özellikler hususunda da bilgi verdi.



Ön tarafta ekranın sağ üst köşesine yerleştirilmiş çift sensörlü kamera, arkada ise üç kameraya sahip bir sistemi beraberinde getirecek olan S10 Plus, Samsung'un en yeni yongada sistem çözümü Exynos 9820, ekran altı parmak izi okuyucu ve 3700 mAh civarında bir kapasiteye sahip bataryaya sahip olacak. Telefonun 24 Şubat'ta düzenlenmesi muhtemel MWC 2019 bünyesindeki bir basın etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 3.12.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler