Samsung Galaxy S Edge modeli doğrulandı

Samsung Galaxy S Edge modeli doğrulandı

Samsung, geçen sene satışa çıkan Note Edge ile bir yanı kavisli ekranla kaplı yepyeni bir akıllı telefon formu ortaya çıkarmıştı. Her kullanıcıya hitap etmediği için satışı sınırlı tutulan cihaz, garip görüntüsüne rağmen tüketicilerde olumlu bir izlenim bırakmayı başardı. Görünen o ki; kısmi başarısıyla Samsung'un gözüne giren prototip mahiyetindeki ilk Edge telefonu türünün tek örneği olmayacak.

Galaxy S6 haberlerinde eksik olmayan S6 Edge iddiaları, tıpkı Note 4 ve Note Edge'de olduğu gibi Güney Koreli üreticinin amiral gemisine bir Edge sürümünün eşlik edeceğini ileri sürüyor. Şimdiye kadar varlığına dair hiçbir somut delil gün yüzüne çıkmamış olan Galaxy S6 Edge, S6 için geçici bir internet sitesi yayımlayan Vodafone Hollanda sayesinde resmiyet kazandı.

Sonraki Galaxy S telefonu için promosyon sayfasını sınırlı erişime açan Vodafone, sitenin kaynak kodları arasına yeni Edge'yi doğrulayacak bir ipucu da bırakmış. Galaxy S Edge isminin kullanıldığı bu kod, hem S6 hem de S Edge modellerinin resmi adlandırmalarını gün yüzüne çıkaran ilk delil oldu.

Mart başındaki MWC 2015 konferansı bünyesinde sergilenecek telefonlardan Galaxy S Edge, eğer mevcut iddialar doğruysa her iki yanı da kavisli bir Youm plastik AMOLED ekranla donatılacak. Cihazın Galaxy S6'ya kıyasla tek artısının esnek panelden ibaret olmayacağı düşünülüyor.



Eklenme tarihi: 26.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler