Samsung, Galaxy Note’dan da büyüğü için çalışıyor

Samsung, Galaxy Note’dan da büyüğü için çalışıyor

5 inç ile 7 inç ekran boyutu arasındaki, henüz mobil dünyada çok yeni olan ve hem tablet hem de akıllı telefonların karşımı cihazlar için kullanılan bir isim var Phablet. Bu kategori bir süredir kullanılsa da ülkemizde hayatımıza girişi Galaxy Note cihazı ile oldu sayılır. İlk başlarda tüketicilerin çok büyük, kullanılmaz, satılmaz gibi tahminleri olsa da bu cihazlar satış rakamları ile ciddi bir başarı elde etmiş durumda.


Geçtiğimiz günlerde Huawei tarafından tanıtımı yapılan Ascend Mate ile boyutlar 6 inç’e kadar çıkmışken, son gelen haberler Samsung’un da 5.5 inçlik Note cihazından daha büyük bir cihaz hazırlığı olduğundan bahsediyor. SamMobile kaynaklı haberde Samsung’un 5.8 inç büyüklüğünde, çift SIM kart destekli, kod adı GT-I9152 olan bir cihaz için çalıştığı söyleniyor. Cihazın Galaxy Fonblet 5.8 ismiyle çıkacağı belirtilirken ilk satışların Avrupa’da olacağı da ekleniyor.

Cihazın Mobil Dünya Kongresi MWC 2013’de tanıtılması bekleniyor. Samsung tarafından ise bu konu hakkında henüz bir açıklama yapılmadığını ayrıca belirtelim. Büyük ekranlı telefonların satış rakamları ne kadar iyi de olsa, 6 inç sınırını geçen cihazların göreceği rağbet konusunda bizim şüphelerimiz var, ama yine de bu cihazların kaderini belirleyecek olan teknoloji meraklısı kullanıcılar.



Eklenme tarihi: 19.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler