Galaxy Note 7'nin Türkiye fiyatı belli oldu

Galaxy Note 7'nin Türkiye fiyatı belli oldu

İki hafta önce New York'ta tanıtılan Galaxy Note 7, kısa süre önce ülkemizde ön siparişe açıldı. ABD'de erkenden teslimatına da başlanan telefon-tablet melezi, tüm dünyada beklentilerin üzerinde bir taleple karşılaştı. Birçok ülkede çıkış tarihi ertelenen cihaz, Türkiye'ye Avrupa'dan bir hafta önce giriş yapacak.

25 Ağustos tarihinde resmen satışa çıkacağı duyurulan Note 7'nin Samsung Türkiye tarafından belirlenen satış fiyatı ise 3599 ₺. 5,7 inçlik kavisli Super AMOLED ekran ve 64 GB dahili hafızaya sahip olması münasebetiyle Android telefon piyasasının şimdiye kadarki en yüksek fiyat seviyesinden ülkemize girecek olan Note 7, şimdilik yalnızca 4 GB RAM ve 64 GB hafıza sürümüyle satışta. Gümüş, siyah ve altın renk sürümleri ön siparişe açılan telefon-tablet melezinin akıllı telefonlara eklenen yeni vergilerden de etkilendiği belirtiliyor.

Piyasadaki birinci yılını dolduran ve Note 7'nin en büyük rakibi olarak gösterilen iPhone 6s Plus da 64 GB sürümünde 3500 lira seviyesini zorluyor. Note 7'nin donanımsal anlamda üstünlüğü elinde bulunduruyor olması, iPhone 7'den sonra bile Samsung'a pazarın bu segmentinde büyük avantaj sağlayacaktır.



Eklenme tarihi: 15.08.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler