Galaxy Note 7'nin seri üretimi gelecek ay başlıyor

Galaxy Note 7'nin seri üretimi gelecek ay başlıyor

2014'te piyasaya sürülen Galaxy Note Edge ile Samsung'un mobil endüstrideki son başarısı olan kenar kavisli ekranların ilk örneğini veren Galaxy Note serisi bu sene büyük bir değişim yaşayacak. İlk defa bu seneki modelde düz ekran seçeneğine yer vermeyeceği belirtilen Samsung, iki senedir üzerinde çalıştığı yeni biyometrik sensörle birlikte altıncı nesil Note çözümünü gelecek ay üretmeye başlayacak.

S7 ve S7 edge'nin elde ettiği başarı sonrası model numarasıyla gölgede kalmaması adına Note 6 yerine Galaxy Note 7 olarak isimlendirilmesi beklenen teknoloji devinin 2016 model telefon-tablet melezi, ETNews'in haberine göre temmuzda seri üretime girecek. Başlangıçta aylık 2,5 milyon üretim hedefiyle faaliyete başlayacağı belirtilen Samsung, ağustosta piyasaya süreceği telefonu 5 milyon stokla küresel pazara sunacak.

5,8 inç Slim RGB altpiksel dizilimine sahip iki kenarı da kavisli Super AMOLED ekran, hızlandırılmış Exynos 8890/Qualcomm Snapdragon 823 çipset, 6 GB RAM, 12 MP arka, 5 MP ön kamera, USB Type-C portu ve 4100 mAh kapasiteli pile sahip olacağı iddia edilen Note 7, Koreli Patron şirketi tarafından üretilecek göz tarama sensörüyle yüksek güvenlikli bir mobil tecrübe sunacak.



Eklenme tarihi: 16.06.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler