Samsung Galaxy Note 5 ve S6 edge+ 12 Ağustos'ta tanıtılabilir

Samsung Galaxy Note 5 ve S6 edge+ 12 Ağustos'ta tanıtılabilir

Geçen hafta Reuters ve WSJ aracılığıyla teknoloji medyasına servis edilen Samsung haberleri, yeni Galaxy Note telefon duyurusunun ağustos ortasında gerçekleşeceğini iddia ediyordu. Bugün uzun süredir gündemde olan bu söylentiyi iki güvenilir kaynak daha doğruladı.

Tayanlı operatörlerden bilgi alan Digitimes ve tutarlı Samsung haberleriyle ünlenen Sammobile, Galaxy Note 5 adlı telefon-tablet melezinin 12 Ağustos tarihinde resmiyet kazanacağını ileri sürdü. New York'ta tanıtılması beklenen cihaza Galaxy S6 edge+ ismini kullanan geniş ekranlı S6 edge sürümü eşlik edecek. Her iki telefonun da 21 Ağustos'ta ilk dalga ülkelerde tüketiciyle buluşacağı tahmin ediliyor.

4 GB LPDDR4 RAM'e sahip ilk Samsung telefonu olacağı öğrenilen Note 5, 5,67 inç Quad HD ekran, sekiz çekirdekli Exynos 7422 çipset, 32 GB'den başlayan depolama seçenekleri, 16 MP arka, 5 MP OIS destekli ön kamera, 4100 mAh pille donatılacak.

Note 5'deki ekranın kavisli versiyonunu kullanan S6 edge+ ise ilk raporların aksine bir Qualcomm yongada sistem çözümü yerine yine Exynos 7420'den gücünü alacak. 3 GB RAM ve 3000 mAh pilli cihazın diğer özellikleri Galaxy S6 edge ile aynı.



Eklenme tarihi: 14.07.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler