Samsung, Galaxy Note 5'i tanıtacağı 13 Ağustos etkinliğini duyurdu

Samsung, Galaxy Note 5'i tanıtacağı 13 Ağustos etkinliğini duyurdu

Teknoloji medyasının ileri gelen isimleri tarafından geçtiğimiz haftalarda internete servis edilen bir bilgi, Samsung'un Note telefonunu ağustos ortasında tanıtacağına işaret ediyordu. Şimdiye kadar Galaxy Note telefonlarının hemen hepsini Berlin'deki IFA fuarında duyuran Samsung, bugünkü duyurusuyla iddiaları resmen doğruladı. Bu sene güçlü rakibi Apple karşısında avantaj sağlamak için tanıtım tarihini neredeyse bir ay geriye çeken Samsung'un resmiyet kazanacak tek cihazı Galaxy Note 5 olmayacak.

Birkaç aydır devam eden sızıntılar sayesinde 5,7 inç QHD Super AMOLED ekran, sekiz çekirdekli Exynos 7422 çipset, 4 GB RAM, 16 MP arka ve 5 MP ön kameraya sahip olacağı kesinleşen Note 5, kavisli camla kaplı arka kısmıyla Koreli üreticinin yeni tasarım anlayışına uyum sağlayacak.

Note 5'in yanı sıra aynı ekran büyüklüğünde iki yanı kavisli bir plastik OLED ekranla donatılan Galaxy S6 edge+ da New York etkinliğinde gün yüzüne çıkarılacak. Exynos 7420 çipset ve 4 GB sistem bellekli bu cihazın Note 5'ten daha etkili bir pazarlama kampanyasıyla dünyaya lanse edileceği konuşuluyor.

13 Ağustos'ta ABD'nin New York şehrindeki Lincoln Center, Alice Tully Salonu'nda düzenlenecek olan Unpacked 2015 etkinliği, www.youtube.com/SamsungMobile adresinden canlı olarak takip edilebilecek. Etkinlik, Türkiye saatiyle 18.00'da başlayacak.



Eklenme tarihi: 28.07.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler