Galaxy Note 4 için Android 5.0.1 Lollipop güncellemesi başladı

Galaxy Note 4 için Android 5.0.1 Lollipop güncellemesi başladı

Son iki yıldır amiral gemi ünvanıyla piyasaya sürdüğü dört modelden üçünü Lollipop sürümüne güncellemeye başlayan Samsung, nihayet zincirin son halkasını da en güncel Android dağıtımına yükseltti. Diğer birçok Samsung güncellemesinde olduğu gibi firmanın yazılım test merkezinin yer aldığı Polonya'da başlayan Galaxy Note 4 için Android 5.0 Lollipop dağıtımı, önümüzdeki haftalarda tüm Avrupa ve dünyaya yayılacak.

Zaten Güney Koreli üreticinin en yeni ürünlerinden biri olan Galaxy Note 4, Lollipop yükseltmesiyle arayüzde çok büyük değişiklikler yaşamayacak. Material Design anlayışına uygun şekilde yenilenen TouchWiz Clean UI, son model Galaxy Note telefon-tablet melezini Lollipop sürüm ailesinin akıcı mobil cihaz performansıyla buluşturacak. Ayrıca pil ömrü ve genel performansta da ciddi artışlar meydana gelecek.

Android 5.0.1 versiyonunu taşıyan Note 4 için Lollipop güncellemesinin ne zaman Türkiye'ye ulaşacağı bilinmiyor. Aşağıdan yeni yazılımın test sürümlerinden birine ait inceleme videosunu izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 11.02.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler