Samsung Galaxy Note 3'ün yeni renk seçenekleri resmen detaylandı

Samsung Galaxy Note 3'ün yeni renk seçenekleri resmen detaylandı

Galaxy Note 3'ün yeni renk seçeneklerine ait ilk detaylar birkaç gün önce ortaya çıkmıştı. Bugün resmi basın sitesi üzerinden bir açıklama yayımlayan Samsung, siyah, beyaz ve pembeye ek olarak tasarladığı yeni renkleri gün yüzüne çıkardı.

Dördüncü ana renk seçeneği olarak Merlot Kırmızı sürümünü ekleyen mobil sektörün lider üreticisi, bu aygıtın yanı sıra kırmızı altın rengindeki çerçeve alternatifini de tüketicilerinin beğenisine sunacağını müjdeledi. Mevcut siyah, beyaz ve pembe renk seçenekleriyle birlikte kullanılan kırmızı altın rekli çerçeve, aygıta farklı bir görünüm kazandıracak potansiyel müşterilere yeni renk çeşitleri sağlamış olacak.



Kırmızı altın çerçeveli beyaz sürümü halihazırda Çin'de satılmakta olan Samsung Galaxy Note 3'ün yeni versiyonları önümüzdeki haftalarda diğer ülkelerde de piyasaya sürülmüş olacak. S Pen, ön panel ve kasa üzerindeki diğer farklı bölümleri de kapsayan yeni çerçeve rengine ait daha detaylı görüntüler için üreticinin telefon-tablet melezi için oluşturduğu resmi ürün sayfasına göz atın.



Eklenme tarihi: 2.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler