Galaxy Note 3'ün kırmızı ve altın-pembe renkli sürümleri görüntülendi

Galaxy Note 3'ün kırmızı ve altın-pembe renkli sürümleri görüntülendi

Piyasaya gümüş renkli çerçeveye sahip siyah, beyaz ve pembe renk seçenekleriyle giriş yapan Galaxy Note 3, yakında iki yeni renk sürümüyle daha tüketicilerin beğenisine sunulacak. Bugün Samsung Arjantin'e ait resmi internet sitesinde listelenen yeni sürümler, kırmızı ve altın-pembe renklerini taşıyor.

Yeni versiyonlardan ilki, kırmızı ön yüz, S Pen, kırmızı suni deri arka kılıf ve gümüş renkli çerçeveden meydana gelen bir kasaya sahip. İkinci versiyonda altın renkli farklı bir çerçeve tercih eden Güney Koreli üretici, bu farklı bir dış donanım elemanını beraberinde getiren çözümünde pembe rengi kullanmayı tercih etmiş. Diğer tüm özellikleri ve ölçüleri önceki modellerle birebir aynı olan yeni renk modelleri, tablet kadar geniş ekranıyla dikkat çeken telefonun suni deri yapısını farklı renklerde sunmuş olacak.

Kırmızı renkli versiyonu Ocak 2014'te piyasaya sürülecek Galaxy Note 3'ün beşinci renk sürümü altın-pembe bu modeli takip eden haftalarda tüketiciyle buluşacak. Cihazların en geç şubatta uluslararası pazardaki kilit ülkere dağıtılmış olacağı belirtiliyor.

Samsung Galaxy Note 3 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 29.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler