Samsung Galaxy Note 20 / Note 20 Ultra Kılıfları MobilCadde'de Satışta

Samsung Galaxy Note 20 / Note 20 Ultra Kılıfları MobilCadde'de Satışta

Teknoloji dünyasının önemli markası olan Samsung yeni çıkardığı Samsung Galaxy Note 20 Ultra ve Samsung Galaxy Note 20 isimli telefonuyla beklentileri karşıladı ve gözleri yine üzerine topladı.

Kullanıcıları çeken birçok özelliği olan Samsung Galaxy Note 20 Serisi teknoloji severlere güçlü ve çok yönlü bir kalem deneyimi sağlayarak çekici bir tasarımla geldi. S Pen ile sahip olduğu bluetooth özelliği, hareket kontrolü ve çok daha fazlasıyla Note 20 serisinin en güçlü ve en göz alıcı kalemi olma özelliği ile ön plana çıkıyor. Stil ve zevk sahibi kullanıcıların tercih ettiği Galaxy Note serisi iki farklı boyutta satışa sunuldu. Büyük ekran seven kişiler için Galaxy Note 20 Ultra 6.9 inçlik ekranıyla ve alternatif 6.7 inçlik ekranı ile Galaxy Note 20’de seçenekler arasında.

Her zaman olduğu gibi Galaxy Note 20 serisi kılıfları seçenekleri de MobilCadde’de yüzlerce seçenekle kullanıcılara sunuldu. Tasarımıyla göz kamaştıran yeni Note Serisinin kılıfları cihazınız için özel olarak hazırlandı.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Note 20 'nin göz alıcı, korunaklı ve daha birçok farklı çeşitte kılıflarına aynı gün kargo seçeneği ile sahip olabilirsiniz. Üstelik Mobilcadde'nin Galaxy Note 20 Serisi için satışa çıkardığı modeller arasında sadece telefonun arka kısmını koruyan seçenekler değil, cihazınızın tüm kenarlarını koruyan kılıf seçeneklerini de bulabilirsiniz. Örneğin; standlı kılıflar. Hem fonksiyonel hem pratik olan standlı kılıflar sayesinde telefonunuzla film keyfinizi ikiye katlayabilirsiniz.

MobilCadde’de Clear View, S-View Cover, Led View Cover gibi kılıf seçeneklerini de bulabilmeniz mümkün.



Eklenme tarihi: 22.09.2020

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler