Galaxy K'nın yeni görüntüleri

Galaxy K'nın yeni görüntüleri

Samsung, önümüzdeki hafta yeni melez telefon modelinin tanıtımını gerçekleştirecek. Firmanın Galaxy S5 ile aynı tasarım anlayışını paylaşacak yeni telefonu, mobil iletişim fonksiyonlarına sahip bir dijital kamera olarak piyasaya sürülecek. Galaxy S5 Zoom ismiyle de bilinen aygıtın tanıtımına günler kala yeni prototip görüntüleri ve ilk koruyucu kılıfları internete sızdı.

20,2 megapiksel çözünürlüklü bir kamera sensörü, Samsung kamera merceği, 10x optik yakınlaştırma desteği, Xenon flaş ve cihazın sağ yanına konumlandırılmış bir kamera deklanşörüyle gelen cihaz, büyük ihtimalle Galaxy K adıyla resmiyet kazanacak. Telefon-kamera melezinin diğer özellikleri şöyle; 4,8 inç HD Super AMOLED ekran, çift çekirdekli ARM Cortex-A15, dört çekirdekli ARM Cortex-A7'den oluşan altı çekirdekli Exynos 5 Hexa çipset, ARM Mali-T624 grafik işlemci, 2 GB sistem belleği, 2 MP ön kamera, Android 4.4 KitKat işletim sistemi ve TouchWiz Magazine kullanıcı arayüzü.

İlk görüntülerinde Galaxy Note 3'e daha yakın bir arka kısım tasarımıyla kameraların karşısına geçen Galaxy K, son prototipinde S5'in yeni dizayn anlayışını benimseyeceğini doğrulamış oldu. 29 Nisan'da Singapur'daki Red Dot tasarım müzesinde düzenlenecek bir etkinlikte basına tanıtılacak sonraki Galaxy kamera telefonu, bahar sonu veya yaz sezonunun başında satışa sunulacak.



Eklenme tarihi: 23.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler