Samsung Galaxy Gear yeni uyarı görüntüleme özellikleriyle güncellendi

Samsung Galaxy Gear yeni uyarı görüntüleme özellikleriyle güncellendi

Galaxy Note 3 ile birlikte eylülde teknoloji dünyasının beğenisine sunulan Samsung'un yeni nesil akıllı saati, gerek fiyatı gerekse sahip olduğu özelliklerin yetersizliği nedeniyle yoğun eleştirilere maruz kalmıştı. Kısa süre önce V700XXUAMK7 yapı numarasıyla yeni bir üretici yazılımı güncellemesi yayımlayan Güney Koreli üretici, akıllı saatin sahip olduğu uyarı görüntüleme özelliklerini ciddi şekilde geliştirerek bu eleştirilere ilk yanıtı vermiş oldu.

Artık neredeyse eşleştirildiği cihazdaki tüm uygulamaların uyarılarını görüntüleyebilecek şekilde güncellenen Galaxy Gear'ın yeni fonksiyonundan faydalanabilmek için cihaza son yükseltmenin ulaşmış olması ve saatin birlikte kullanılacağı telefon/tablete Samsung App Store'deki Galaxy Gear manager uygulamasının yeni versiyonu yüklenmiş olmalı. Daha önce bir geliştirici tarafından hayata geçirilen tüm uygulamalar için Galaxy Gear uyarı görüntüleme desteği, bu iki husus yerine getirildiği takdirde resmen kullanılabilir hale gelecek.

Galaxy Gear, işlevsellik konusunda orijinal yazılımına kıyasla çok daha iyi durumda olsa da 299$/799TL seviyesinde başlangıç fiyatına sahip bir aygıt için tüketiciye sağladığı fonksiyonlar bakımından fiyatıyla eşdeğer hizmet verebildiği söylenemez. Ancak sonraki güncellemelerde Samsung'un yeni akıllı saatini geliştirmeye devam edeceğinden şüphe yok.



Eklenme tarihi: 16.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler