Samsung Galaxy F resmen görüntülendi

Samsung Galaxy F resmen görüntülendi

Galaxy S5 Prime adlı yeni bir üst düzey telefon hazırladığı iddia edilen Samsung, en yetkili ağız vasıtasıyla bu söylentileri yalanlamıştı. Bu durum, şirket içerisinde Project KQ olarak bilinen telefonun bir Galaxy S5 versiyonu olmayacağını neredeyse kesinleştirmişti. Bugün @evleaks tarafından paylaşılan haberdeki görsel de bu bilginin ilk somut delili oldu. Daha önce de gündeme gelen Galaxy F adını kullanacak amiral gemi sıfatlı çözüm, ilk resmi görüntüsüyle gün yüzüne çıktı.

5,2 veya 5,3 inç büyüklüğünde Quad HD (2560 x 1440 piksel) çözünürlüklü bir Super AMOLED ekranın eşlik edeceği Galaxy F, iddiaya göre Galaxy S serisinin yerini alarak Samsung'un bundan sonraki amiral gemilerini bünyesinde barındıracak. Dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 805 çipset, 3 GB LPDDR3 RAM, 16 MP Samsung ISOCELL kamera sensörü, parmak izi okuyucu ve nabız ölçer ile donatılması beklenen birinci nesil Galaxy F, Güney Koreli üreticinin tüketicileri tarafından en çok talep edilen metal aksama sahip olacak.

Basın görselinden de anlaşıldığı gibi halen çıkarılabilirliğini koruyan fırçalanmış alüminyum arka kapakla dizayn edilen cihaz, Android işletim sisteminin en güncel versiyonu ve TouchWiz Essence kullanıcı arayüzünü önyüklü olarak beraberinde getirecek. Şimdilik ürün yelpazesinde Galaxy S5'in de üstünde yer alacak bu üst düzey aygıtın ne zaman resmiyet kazanacağı bilinmiyor. Galaxy S'nin yerini alacağını iddia eden kaynak, Unpacked 2014 organizasyonunun ikinci etkinliğini işaret ediyor.



Eklenme tarihi: 4.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler