Super AMOLED ekrana sahip giriş-orta seviye Galaxy Core Max duyuruldu

Super AMOLED ekrana sahip giriş-orta seviye Galaxy Core Max duyuruldu

2014 yılı OLED ekran teknolojilerinin her zamanki gibi Samsung öncülüğünde yeni pazarlara açıldığı bir dönem oldu. İlk önce yeni nesil orta ölçekli panelleriyle iki AMOLED ekranlı tablet üreten donanım üstadı, Galaxy S5 LTE-A ve Galaxy Note 4 ile 550 ppi piksel yoğunluğ seviyelerine tırmanmayı başaran ilk isim oldu. Daha sonra plastik alt tabanli kıvrık kenarıyla dikkat çeken Galaxy Note Edge göründü ve yeniliklerin sürüp gideceği garantisi verildi. Bu dönemde boş durmayıp panel üretim maliyetini de makul seviyelere çekmeyi beceren Samsung artık giriş seviyede OLED kalitesini sunmaya hazır.

Şimdiye kadar birkaç bütçe dostu AMOLED telefon duyuran Güney Koreli üreticinin en etkileyici çözümü bugün Çin'de resmiyet kazandı. Galaxy Core Max adını taşıyan telefon, iki buçuk sene önce çıkarılan firmanın amiral gemi akıllı telefonu Galaxy S3'ü andırıyor. 4,8 inç 960 x 540 piksel Super AMOLED ekran, 1,4 GHz dört çekirdekli çipset, 1 GB RAM, 8 gigabayt artırılabilir hafıza, 8 MP arka, 5 MP ön kamera ve 2.200 mAh pilden oluşan donanımı 132 gram ağıtlığında olan telefon, yalnızca 8 mm kalınlığında.

Gayet başarılı bir donanım paketi oluşturmayı başaran Samsung'un Galaxy Core Max modelini ne zaman ve hangi fiyat seviyesinden hangi ülkelerde satışa sunacağı belirsizliğini koruyor.



Eklenme tarihi: 22.10.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler